Jeżeli można podciągnąć ten dźwięk pod wyrównywanie ciśnienia jak w starych rurach w bloku po np spuszczeniu wody w kibelku ( po wyłączeniu ok 2-3 sekundy ) to w aso wymienili mi właśnie tą czarną skrzynkę. Nazwali to blok zaworów magnetycznych. Diagnoza była od razu. Nie wiem ile to kosztuje bo pojazd był jeszcze na gwarancji.
Kraków-Jarosławiec (Zachodniopomorskie) jaką trasą?
Zwiń
X
-
Kraków-Jarosławiec (Zachodniopomorskie) jaką trasą?
Witam.
Jak w temacie. W sierpniu wybieramy się z Krakowa do Jarosławca http://mapa.targeo.pl/Jaroslawiec,26,16.54613,54.54054 Jaką trasą najlepiej pojechać? Raczej będę jechał w nocy. Nie interesuje mnie najkrótsza z możliwych, tylko w miarę optymalna trasa. Wolę nadłożyć nawet i 100 km, żeby tylko w miarę dobrze się jechało. Z góry dzięki za wskazówki.
Pozdrawiam.
-
-
Re: Kraków-Jarosławiec (Zachodniopomorskie) jaką trasą?
Zamieszczone przez kabanosWitam.
Jak w temacie. W sierpniu wybieramy się z Krakowa do Jarosławca http://mapa.targeo.pl/Jaroslawiec,26,16.54613,54.54054 Jaką trasą najlepiej pojechać? Raczej będę jechał w nocy. Nie interesuje mnie najkrótsza z możliwych, tylko w miarę optymalna trasa. Wolę nadłożyć nawet i 100 km, żeby tylko w miarę dobrze się jechało. Z góry dzięki za wskazówki.
Pozdrawiam.
a jeśli w dzień to bym się nie pchał do Łodzi tylko w Piotrkowie na Łask-Uniejów i A2 do Wrześni.Dalej Gniezno-Piła-Szczecinek-Bobolice i na Sławno
Komentarz
-
-
kabanos, jak zamierzasz jechać w dzień to każda droga będzie czasochłonna.
Namawiam Cię na wyjazd w nocy np. 00.00 max 1.00 i jedź "7" z Krakowa do Wodzisławia dalej zjedź na Sędziszów - Szczekociny (nowy asfalt), na wyjeździe ze Szczekocin kieruj się na Lelów-Koniecpol-Radomsko wskakujesz na "1" lecisz na Toruń, W Świeciu na Tucholę , Chojnice, Biały Bór, Słupsk, Jarosławiec. To jest chyba najbardziej optymalna droga, Możesz jeszcze z Torunia na A1-obwodnica trójmiasta - Słupsk , ale Rumia,Reda, Wejherowo wolno się jedzie, potem to już na Słupsk pusta, szybka droga i dalej na Jarosławiec.
Jak jechałem przez Poznań to czasowo wychodziło podobnie, ale dalej i koszty wyższe za względu na liczne bramki.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamierzam jechać w nocy, nie ze względu na duże natężenie ruchu w dzień, ale ze waględu na syna co ma 17 miesięcy. Już teraz wyjazd 120 km do dziadków to jest chwilami udręka, a co dopiero ponad 700. Myślę nad jazdą przez centralną Polskę, tyle że przydałaby się do tego celu nawigacja, której nie posiadam. Może się zapożyczę od szwagra
Komentarz
-
Komentarz